Serie A: az Empoli középpályásával erősített az AS Roma! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy leigazolták az Empoli középpályását, Tommaso Baldanzit.

(Photo by Fabio Rossi/AS Roma via Getty Images)

A teljes téli átigazolási időszakban téma volt, hogy az AS Roma gárdája szeretné megszerezni az Empoli igen sokra taksált középpályását, Tommaso Baldanzit. Ez a transzfer végül a véghajrában meg is valósult, a “Farkasok” ugyanis ma bejelentették, hogy sikerült egyességre jutniuk az Empolival a 20 éves futballista játékjogát illetően. Baldanziért a fővárosi csapat összességében 10 millió eurót fizet az Empolinak, ami különböző bónuszok teljesülése esetén további 5 millió euróval emelkedhet. Ezen felül amennyiben a Roma a későbbiekben értékesíteni fogja a középpályást, úgy az átigazolási díj 15%-a az Empolit fogja illetni.

Tommaso Baldanzi 2021 nyarán került fel nevelőegyesülete felnőttei közé. A klub színeiben az előző szezonban vált igazán meghatározó játékossá, összességében pedig 44 alkalommal ölthette magára a csapat mezét, amelyeken 6 lőtt gólig jutott. Új csapatánál 2028 nyaráig szóló szerződést írt alá, és a 35-ös számú mezt fogja viselni.

fociclub

A Serie A: az Empoli középpályásával erősített az AS Roma! – Hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.