Serie A: egyre közelebb a Monza kulcsjátékosának megszerzéséhez a Juventus! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese előrehaladott tárgyalásokat folytat a Monza csapatával Michele Di Gregorio leigazolását illetően.

(Photo by Alessio Morgese/NurPhoto via Getty Images)

Az olasz sajtó legfrissebb beszámolói alapján a Juventus gárdája jó úton halad afelé, hogy megvalósuljon a csapat első átigazolása a 2024/25-ös szezonra. A források szerint ugyanis a torinói gárda előrehaladott tárgyalásokat folytat a Monza csapatával Michele Di Gregorio játékjogának megszerzését illetően. A sajtó úgy tudja, hogy a két csapat vezetői az elmúlt napokban ültek tárgyalóasztalhoz a transzfer kapcsán, és a hírek szerint a Monza 20-25 millió euró körüli összeget szeretne kapni egyik legnagyobb értékéért, amit a Juve úgy szeretne csökkenteni, hogy a távozni készülő Mattia Perin játékjogát, vagy egy tehetséges akadémistát is bevonnának az üzletbe. A források alapján a Juve ezt követően egy 2029 nyaráig szóló szerződést fog letenni Di Gregorio asztalára, ami mellé éves szinten 3 millió eurós fizetés fog párosulni. A Juventus tervei alapján Di Gregorio a 2024/25-ös idényben még a keret második számú kapusa lenne Szczesny mögött, akinek 2025 nyaráig van érvényes szerződése a csapattal. Ugyanakkor a hírek szerint a torinói gárda még ezen a nyáron egy megfelelő ajánlat esetén kész értékesíteni a lengyel hálóőrt, így akár már a következő szezonban komoly szerep juthat Di Gregorionak.

Michele Di Gregorio 2020 nyarától két évet töltött kölcsönben a Monzanál, akik ezt követően végleg megvásárolták őt 4,15 millió euró ellenében az Intertől. A klub színeiben eddig 141 mérkőzésen lépett pályára, amelyekből 53-at hozott le kapott gól nélkül. A 26 éves kapust az aktuális szerződése 2027 nyaráig köti a Monzához. Piaci értékét 15 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub

A Serie A: egyre közelebb a Monza kulcsjátékosának megszerzéséhez a Juventus! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.