Sport: Megszólalt a Bolgár Labdarúgó-szövetség: mindenben a plovdivi önkormányzat a hibás

„Miután Plovdiv önkormányzatának példátlan döntése megsértette a Hriszto Botev Stadion használatára vonatkozó előzetes megállapodást, és megtagadta, hogy a bolgár válogatott a következő európai selejtezőmérkőzését a létesítményben rendezze meg, az UEFA elrendelte, hogy a Bulgária–Magyarország mérkőzést a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban játsszák le, zárt kapuk mögött” – olvasható a bolgár szövetség hivatalos közleményében.

Végül nézők nélkül, Szófiában játsszák csütörtök este az Eb-selejtezőt.
Ezek szerint a szövetség álláspontja egyértelműen az, hogy a plovdivi önkormányzat felelős az elmúlt napokban kialakult helyzet miatt.
Végeredményben a meccset mindenképpen lejátsszák, csütörtökön, 18 órakor. A magyar válogatott egy szerzett ponttal is biztosítaná részvételét az Eb-n, de ha nyerne, akkor a csoportelsőséget is magáénak tudhatná.
Ahogyan a hvg.hu is beszámolt róla, már hivatalos a döntés, Szófiában rendezik meg a Bulgária-Magyarország Eb-selejtező mérkőzést csütörtökön, zárt kapuk mögött. A döntésre a Bolgár Labdarúgó-szövetség is reagált, írja a Nemzeti Sport.

Írta a HVG

A Sport: Megszólalt a Bolgár Labdarúgó-szövetség: mindenben a plovdivi önkormányzat a hibás bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.