Sport: „Sokba kerülök!” – mondta Ibrahimovic az M4 Sport riporterének, aki a magyar válogatottba hívta

Ujvári ekkor azonnal bedobta Szoboszlai Dominik és a Liverpool nevét, de a csatár nem erre volt kíváncsi, ugyanis mosolyogva újra megkérdezte: „Mennyit adtok?”

„Igen! Miért, szükségetek van egy játékosra Magyarországon?” – kérdezett vissza ekkor Ibrahimovic, majd hozzátette: „Mi az ajánlat?”
A többek között az Interben, a Barcelonában, a Paris Saint-Germainben, a Manchester Unitedben és az AC Milanban is megfordult támadó idén nyáron, 41 évesen akasztotta szögre a stoplisát, és bár a villáminterjú elején szóba került Las Vegas, a Forma-1 és az Ibrahimovic garázsában sorakozó Ferrarik is, Ujvári megkérdezte, hogy végleg visszavonult-e.

A riporter erre úgy felelt: „Meg kell kérdeznem a főnököt! Mennyire van szükséged?” Hogy a „főnök” alatt Ujvári kire gondolt, nem tudhatjuk. Mindenesetre Ibrahimovic úgy zárta: „Sokba kerülök! Nincs szükségem pénzre, de drága vagyok!”
A tavalyi monzai Olasz Nagydíj után a Las Vegas-i Nagydíjon is megtalálta a svéd válogatott egykori klasszis csatárát, Zlatan Ibrahimovicot az M4 Sport riportere, Ujvári Máté.

A riporter Szoboszlai Dominik nevét is bedobta, de ezzel sem hatotta meg a nyáron visszavonult svédet.

Írta a HVG

A Sport: „Sokba kerülök!” – mondta Ibrahimovic az M4 Sport riporterének, aki a magyar válogatottba hívta bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.