Újra kölcsönbe kerülhet a Tottenham mellőzött védője – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint ismét kölcsönbe kerülhet az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur védője, Sergio Reguilón.

(Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images)

A The Athletic információi szerint a Brentford közel áll ahhoz, hogy megegyezzen a Tottenham Hotspur csapatával Sergio Reguilón kölcsönadásáról a szezon hátralévő részére.

A hátvéd az idény első felét a Manchester Unitednél töltötte, mielőtt a klub úgy döntött, hogy a hónap elején aktiválja a szerződésében szereplő szüneteltetési záradékot, és visszakerült a Spursbe. A 27 éves játékos szeptemberben csatlakozott a Unitedhez, miután az első számú balhátvéd, Luke Shaw és Tyrell Malacia megsérült, és minden sorozatot figyelembe véve 12 alkalommal lépett pályára. Mivel azonban Shaw újra játékra kész, és Malacia is közeledik a visszatéréshez, – ráadásul hogy a klub kiesett a Bajnokok Ligájából és a Ligakupából is, így kevesebb mérkőzés vár rájuk a szezon második felében – az a döntés úgy született, hogy visszatér a Spurshöz.

Reguilón ebben a szezonban eddig csak a Unitedben szerepelt, ami azt jelenti, hogy a FIFA szabályai szerint egy másik klubban is pályára léphet.

A Brentford a tavalyi szezon első számú balhátvédjét, Rico Henryt szeptember óta nélkülözi elülső keresztszalag-szakadás miatt, akit eddig Aaron Hickey helyettesített, de ő is megsérült novemberben, így szükségük van egy új védőre a szezon hátralévő részére.

fociclub

A Újra kölcsönbe kerülhet a Tottenham mellőzött védője – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.