Végleg szerződtetné a Manchester City középpályását a Wolves

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Wolverhampton Wanderers csapatának menedzsere szerint szeretnék végleg megvásárolni Tommy Doyle-t.

(Photo by Andrew Kearns – CameraSport via Getty Images)

A Wolves azt tervezi, hogy végleg szerződteti a Manchester City kölcsönadott középpályását, Tommy Doyle-t, erősítette meg Gary O’Neil menedzser. A 22 éves játékos 22 Premier League-meccsen lépett pályára ebben a szezonban, ebből 10 alkalommal kezdőként, mióta tavaly nyáron kölcsönbe érkezett a Citytől.

Most a Wolves arra készül, hogy a nyáron aktiválja a vásárlási opcióját, melynek értelmében 4,3 millió fontért megvásárolhatják Doyle játékjogát.

“Arra számítok, hogy jövőre is itt lesz”

– mondta O’Neil.

“Remélhetőleg ezt viszonylag gyorsan meg tudjuk oldani a nyáron. Tudom, hogy úgy érzi, hogy megállapodott itt, és tudom, hogy élvezi ezt. El vagyunk ragadtatva attól, ahogyan teljesít, így nem látok semmilyen problémát azzal, hogy ez megtörténjen.”

Doyle a Wolveshoz egy olyan üzletben csatlakozott, amely egybeesett Matheus Nunes 53 millió fontos átigazolásával a Cityhez. Bár hivatalosan nem kapcsolták össze az üzleteket, úgy tudjuk, hogy a Doyle-ért fizetett alacsony vételár része volt a párhuzamos tárgyalásoknak. A végleges átigazolás tartalmazna egy záradékot, amely a Cityt feljogosítaná a későbbi eladásból származó nyereség 50 százalékára.

fociclub

A Végleg szerződtetné a Manchester City középpályását a Wolves bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.