A Pesti Magyar Színház Hunyady Emesével és Elbert Gáborral ünnepelte a Magyar Sport Napját!

Az „Amiről még nem meséltem…” sorozat 26. estjén az olimpia, Világ- és Európa-bajnok gyorskorcsolyázó volt a népszerű sportvezető és egyetemi oktató vendége május 6-án, a Magyar Sport Napján.

A beszélgetésből kiderült például, hogy Hunyady Emesét a magyarok éppen úgy saját bajnokuknak tekintik, mint az osztrákok; hogy szívesen segítene hivatalosan is a magyar gyorskorcsolyában; hogy a nemzetközi szövetségben azon országokért dolgozik, ahol van gyorskorcsolya, de nincs nagy pálya; hogy bár úgy érzi, benne maradt az újabb arany Naganóban, semmit nem csinálna másképpen!

A sorozat eddigi vendégei voltak: Balzsay Károly, Hegedüs Csaba, Igaly Diána, Vajda Attila, Sszuper Levente, Törökgyörgy Melinda, Jakabfi Zsanett, Imre Géza, Magyar Zoltán, Martinek János, Sors Tamás, Gergely István, Gyarmati Andrea, Balczó András, Wichmann Tamás, Portisch Lajos, Knoch Viktor, Gurisatti Gyula, Markovits László, Zwickl Dániel, Pisont István, Deák-Bárdos Mihály, Bácsi Péter, Kassai Viktor, Hunyady Emese.

Folytatás ősszel, várhatóan három újabb szenzációs meghívottal

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .