Jönnek a legjobb táncosok!

Folyamatos a jegyértékesítés a magyar bajnokságokra. 2017. február 4-5-én és február 18-19-én rendezi meg a Magyar TáncSport Szakszövetség a TáncSport Magyar Bajnokságokat és a Hungarian Dance Opent. A helyszín harmadik alkalommal lesz Szigetszentmiklós – írja a tanchirek.info.

Ezen a magyar bajnokságon mutatkozik be egy kategória. „A magyar bajnokságok történetében először rendezünk lányformációs versenyt, amely a sportág szabadidős válfajában már bizonyított. Egyébként szépen fogynak a jegyek, a parkett szélén található VIP férőhelyeket hamar elkapkodták” – mondta Jenei Éva, a Magyar TáncSport Szakszövetség versenytánc szakág versenysportjáért felelős elnökségi tagja. 

A verseny honlapjára folyamatosan kerülnek fel az új információk. Elővételben ebben az évben is a Ticketportál jegyirodáiban és weboldalán vásárolhatóak meg a belépők.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .