A Leicester Cityből igazolna középpályást a Brighton & Hove Albion – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Brighton & Hove Albion csapata a Leicester Cityből igazolna középpályást.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

A The Athletic információi szerint Brighton & Hove Albion tárgyalásokat folytat a Leicester Cityvel Kiernan Dewsbury-Hall szerződtetéséről.

A 25 éves középpályás kulcsszerepet játszott abban, hogy csapata jelenleg is vezeti az angol másodosztály (Championship) tabelláját, és ez számos klub érdeklődését felkeltette.

A Leicester 30 millió font körüli összeget kér Dewsbury-Hall játékjogáért, és bár ez meghaladja a Brighton által rászánt összeget, a tárgyalások továbbra is folyamatban vannak.

Dewsbury-Hall a Leicester saját nevelésű játékosa, a felnőttek között pedig 2021-ben mutatkozott be, miután végigjárta a ranglétrát az utánpótláscsapatokan és kétszer kölcsönben szerepelt a Blackpoolnál és a Luton Citynél. Ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 31 mérkőzésen lépett pályára a jelenleg másodosztályú csapatban, amelyeken 9 gólt és 9 gólpasszt jegyzett,

fociclub

A A Leicester Cityből igazolna középpályást a Brighton & Hove Albion – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.