A mellőzött válogatott védőnek klubot kell váltania

A törökországi visszatéréssel hírbehozott magyar válogatott hátvéd nem kap állandó játéklehetőséget a Hoffenheimben…

A német Hoffenheimhez tavaly nyáron leszerződő Szalai Attila édesapja, id. Szalai Attila az M1 aktuális csatorna érdeklődésére elmondta, hogy fia klubváltását szorgalmazza:

“Nem hiszem, az bárkinek is az érdeke lenne, hogy ücsörög, mit tudom én, hányadik játékosként a kispadon. Igazából ha az én személyes véleményem számít, én nem is tenném, én nem is ücsörögnék. Nagyon nehéz úgy játszani, hogy három-négy-öt hétig ül valaki a kispadon, aztán beteszik a kezdőbe, azonnal kiemelkedőt kell nyújtania, de ha jól is játszik és győztes csapatban volt, akkor is kimarad megint, akik meg játszanak a helyén, folyamatosan hibáznak.”

“Én azt mondom, ha ez velem történne, én biztos, hogy türelmetlenebb lennék. Atti dolgozik keményen, de meglátjuk, mit hoz a jövő. Ha nem játszatja (az edzője) januárban – lesz három bajnoki -, akkor szerintem nincs értelme maradni Hoffenheimben. Nekem ez a véleményem” – tette hozzá az édespa.

Szalai eddig nem találta meg a számításait a Bundesliga-csapatnál, hiszen mindössze négy bajnokin és egy kupameccsen jutott szóhoz.

“Soha ne mondd azt, hogy soha, de ennek a hírnek, nem hiszem, hogy bármilyen valóságalapja is lenne” – kommentálta fia Galatasaray-hoz való átigazolásáról szóló híreket a játékos apja.

fociclub

A A mellőzött válogatott védőnek klubot kell váltania bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.