AC Milan: kanadai válogatott csatár érkezhet Olivier Giroud helyére! – sajtóhír

A Calciomercato információi alapján az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan szívesen soraiban tudná a Lille kanadai válogatott csatárát, Jonathan Davidet…

(Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

A Calciomercato értesülései szerint az AC Milannál felvetődött Jonathan David esetleges szerződtetése a közelgő nyári átigazolási időszak során. A kanadai válogatott csatár évek óta remek teljesítményt nyújt a Lille színeiben, kétségtelenül a Ligue 1 egyik legjobbja a saját posztján. Szerződése jövő nyárig érvényes, jelenlegi klubja állítólag 45 millió euró ellenében lenne hajlandó elengedni. Nem mellesleg honlapunk a SportItalia beszámolóira hivatkozva korábban megírta, hogy Stefano Pioli helyére jelölt a Lille portugál vezetőedzője, Paulo Fonseca is, azaz nem kizárt, hogy adott esetben ő is szorgalmazná David megszerzését. 

Jonathan Davidet 2020 nyarán a KAA Genttől igazolta le a Lille 27 millió euró ellenében. A kanadai csatár gyorsan a francia klub meghatározó tagja lett. Az aktuális idényben eddig 44 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 24 találatot és 8 gólpasszt jegyzett. A Lille tagjaként nyert bajnoki címet és Francia Szuperkupát.

fociclub

A AC Milan: kanadai válogatott csatár érkezhet Olivier Giroud helyére! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.