AC Milan: Törökországba távozhat a bajnokcsapat korábbi kulcsembere! – sajtóhír

Az olasz transzfer-guru, Fabrizio Romano is beszámolt már arról, hogy az AC Milan kész megválni középpályásától, Rade Krunicstól.

A Milánóba az Empoli együttesétől 2019-ben érkező, azóta 139 találkozón pályára lépő bosnyák válogatott középpályás az idei szezonban távol került a milánói kezdőcsapattól, több játéklehetőségre vágyik, azok után, hogy összesen 14 mérkőzésen, alig 900 percet játszott a szezonban (gólt és gólpasszt sem jegyzett a csapatban – a szerk.).

Romano szerint a Milan is kész meghallgatni az ajánlatokat a Transfermarkt által 8.5 millió euróra taksált játékosért. A hírek szerint Krunics játékjogát felajánlhatták a Fenerbahce együttesének, amely már tárgyalásokat is kezdett az olaszokkal.

Az olasz és török sajtóban megjelentek szerint a klubváltást Krunics részéről erősítheti a honfitárs, Edin Dzeko, akivel a válogatott után újra egy csapatban futballozhatnának.

Rade Krunics ha nem is volt mindig az AC Milan legtöbbet használ futballistáinak egyike, a milánói évei alatt a legemlékezetesebb idényét éppen a ‘piros-feketék’ bajnoki címével záruló 2021/22-es idény során produkálta, elévülhetetlen érdemeket szerezve a csapat régóta várt bajnoki elsőségében.

fociclub

A AC Milan: Törökországba távozhat a bajnokcsapat korábbi kulcsembere! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.