Aston Villa: a másodosztályból érkezik új támadó! – képpel

Egybehangzó beszámolók szerint az Aston Villa együttesénél foyltatja pályafutását az angol másodosztályú (Championship) Middlesborough játékosa Morgan Rogers. 

A 21 esztendős angol utánpótlás válogatott játékos klubváltásáról egybehangzó beszámolók szerint mindenben megegyezett a Villa és a ‘Boro, mi több utóbbi Fabrizio Romano szerint engedélyt is adott Rogers-nek, hogy kihagyja a csapat keddi edzését, és elutazzon Birminghambe, hogy véglegesítsék szerződtetését.

A szélsőként és csatárként is bevethető fiatal játékos piaci értékét mindössze 2,8 millió euróra becsülik (forrás:Transfermarkt) ám, miután szerződése 2027-ig szól a Middlesborough együttesével, minden bizonnyal magasabb összegről beszélhetünk majd.

A West Bromvich Albion valamint a Manchester City-nél is pallérozódó Rogers, 2023 nyarán lett a MIddlesborough játékosa, amelynek színeiben 33 tétmérkőzésen 7 gólt és 9 gólpasszt jegyzett.
A rövidesen hivatalosan is az Aston Villa második januári érkezőjévé váló Rogers komoly esélyt kapott a továbblépésre karrierjébe!

fociclub

A Aston Villa: a másodosztályból érkezik új támadó! – képpel bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.