Átigazolások: eldőlt Ivan Rakitic jövője! – hivatalos

Ahogyan azt mi is megjósoltuk, Ivan Rakitic aláírta szerződését a szaúdi Al-Shabab együtteséhez.

A már 35 esztendős klasszis hosszas gondolkozás után, végül csak belevágott a ‘szaúdi kalandba’, aláírva egy 2025 nyaráig szóló szerződést az Al-Shabab együttesével – Minden bizonnyal egy igen komoly fizetés ellenében.

A korábbi 106-szoros horvát válogatott játékos már elköszönt szeretett Sevillájától, és úton van Szaúd-Arábiába, ahol az Al-Shabab hivatalosan is prezentálhatja legújabb játékosát.

“Megszakad a szívem, hogy távoznom kell, hiszen Sevilla a második otthonom, de a futballban ez természetes. Azok az emlékek, amelyeket ettől a csodálatos klubtól kaptam, örökké velem lesznek. Ez számomra nem egy klubról, egy városról szól, hanem mint mondtam, az otthonomról is. Ráadásul azért is különösen nehéz a távozásom most, hiszen egy nehéz helyzetben hagyom el a csapatot, amelynek mindig is a szurkolója maradok.” – fogalmazott hivatalos sevillai búcsúztatásán Rakitic, aki két ízben, 323 találkozón viselte az andalúzok mezét. A horvát karmester szeretett klubjával, legnagyobb sikereként,két ízben is (2013/14 majd 2022/23) az Európa-liga győztese lett.

(Borítókép: Photo by Fran Santiago/Getty Images)

fociclub

A Átigazolások: eldőlt Ivan Rakitic jövője! – hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.