Bajnokcsapathoz kerülhet a Ferencváros mellőzöttje – sajtóhír

Magyar sajtóinformációk szerint a Ferencvárosnál kevesebb lehetőséget kapó magyar középpályás külföldre kerülhet…

A csakfoci.hu információi szerint a Ferencvárosnál mellőzött középpályás, Baráth Péter a lengyel bajnoki címvédő Raków Czestochowa csapatához kerülhet kölcsönben.

A 21 éves középpályás a Kisvárda akadémiáján nevelkedett, majd a Debrecenhez került, ahol 2020-ben debütált a felnőttek között. Baráth 83 tétmérkőzésen kilenc gólt és 12 előkészítést regisztrált a hajdúságiak színeiben. Megbízható, stabil teljesítménye révén Marco Rossi is meghívta őt a magyar válogatott keretébe, ahol 2022. novemberben a Luxemburg elleni felkészülési mérkőzésen mutatkozhatott be. A fiatal játékost 2023 tavaszán vette kölcsön a Ferencváros, az elmúlt idény második felében nyolc NB I-es találkozón, a 2023-2024-es idény eddig eltelt szakaszában hét bajnokin és két BL-selejtezőn jutott szóhoz.

Az U21-es válogatottban állandó kerettagnak számító Baráth nem tudott rendszeres játéklehetőséget követelni magának a zöld-fehéreknél.

Az elmúlt időszakban az NB I-es kölcsönadásának lehetősége került szóba, most azonban úgy tűnik, hogy a magyar labdarúgó légiósnak állhat, miután klubja megerősítette, hogy nem utazott el a csapat spanyolországi edzőtáborába.

fociclub

A Bajnokcsapathoz kerülhet a Ferencváros mellőzöttje – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.