Bejelentette első téli igazolását a Kisvárda – HIVATALOS

A magyar bajnokság (OTP Bank Liga) téli szünetében sereghajtó Kisvárda megerősítette első téli érkezőjét…

 

A Kisvárda hivatalos oldalán hozta nyilvánosságra, hogy a kazah bajnok Ordabaszi horvát játékosa, Bernardo Matic a csapat színeiben folytatja pályafutását.

A 29 éves labdarúgó középső védőként és védekező középpályásként is bevethető, az elmúlt egy évet a kazah csapatnál töltötte, amely színeiben 32 tétmérkőzésen foglalkoztatták. Matic azt megelőzően hazájában a Hajduk Split és az NK Zagreb csapataiban szerepelt, de feltűnt a spanyol Racing Santander soraiban is. Fiatalabb korában a horvát U19-es és U21-es válogatottban is pályára lépett.

“Gyorsan történt minden, amikor megkerestek a klubtól, hamar tudtam dönteni, mert ez a liga megfelelő szintet képvisel a számomra, és az ideérkezésem után azt is megtapasztaltam, hogy szép stadionban játszhatok és remek infrastrukturális körülmények között készülhetek. Úgy gondolom, a fejlődésem biztosított, ezért is fogadtam el az itteni ajánlatot. Az első benyomásaim kedvezőek, mindenki kedvesen fogadott, és már az első edzésen is átestem. Tudom, hogy a csapat helyzete nem egyszerű, azért dolgozom majd, hogy hozzásegítsem a csapatot a bennmaradáshoz. Ha ez sikerül, akkor meglátjuk, mit hoz majd a jövő. A karrier előrehaladásában nagyszerű lehetőségnek érzem a kisvárdai szerepvállalásomat” – fogalmazott az új szerzemény.

“Belső védőként és a hatos pozícióban egyaránt számolhatunk új szerzeményünkkel, mindkét helyen voltak gondjaink az elmúlt időszakban. Fontos az is, hogy magas játékosról van szó, aki az elmúlt ősszel Kazahsztánban három mérkőzésen is a kilencvenedik percen túl szerzett győztes gólt csapata számára. Erre nekünk is nagy szükségünk lesz, úgyhogy nemcsak a védekezésben, hanem az ellenfél kapuja előtt is lesz feladata” – tette hozzá Révész Attila sportigazgató.

fociclub

A Bejelentette első téli igazolását a Kisvárda – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.