Bundesliga: kölcsönvette a Brighton középpályását a VfB Stuttgart! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő VfB Stuttgart együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy kölcsönvették a Brighton középpályását, Mahmoud Dahoudot.

(Photo by David Horton – CameraSport via Getty Images)

Igaznak bizonyult korábbi beszámolónk, mely szerint a VfB Stuttgart csapata szeretné kölcsönvenni a Brightontól Mahmoud Dahoudot. A sváb együttes ugyanis a mai nap folyamán hivatalos közleményben tudatta, hogy a középpályás náluk tölti a 2023/24-es idény második felét kölcsönben. A német futballista tavaly nyáron szerződött Brightonba, miután lejárt a szerződése a Borussia Dortmundnál, de Angliában a reméltnél jóval kevesebb játéklehetőséghez jutott Roberto De Zerbi keze alatt, így visszatért a Bundesligába. A Stuttgart a megállapodás értelmében vásárlási opciót is szerzett Dahoudra, amit a hírek szerint 10 millió euró ellenében aktiválhatnak majd. Nem Dahoud az egyetlen Brighton játékos, aki jelenleg a Stuttgartnál szerepel kölcsönben, hiszen a VfB támadósorában remeklő Deniz Undav is a “Sirályok” futballistája.

Mahmoud Dahoud a Brighton színeiben ebben a szezonban 14 mérkőzésen 682 percet tölthetett a pályán, ez idő alatt 1 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2027 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 14 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub

A Bundesliga: kölcsönvette a Brighton középpályását a VfB Stuttgart! – Hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.