Bundesliga: Marco Reus az idény végén távozik a Borussia Dortmund csapatától! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az idény végén távozni fog a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund csapatától a rutinos középpályás, Marco Reus.

(Photo by Samuel Carreno Gadea – firo sportphoto/Getty Images)

A német sajtó legfrissebb értesülései szerint az idény végén távozni fog a Borussia Dortmundtól a klublegendának tekinthető Marco Reus. A rutinos középpályás 2012-ben került a Mönchengladbachtól a sárga-feketékhez, azóta pedig 410 meccsen lépett pályára a csapat színeiben, ezeken 167 gólt és 124 gólpasszt jegyzett, ez idő alatt pedig 5 trófeát nyert a klubbal. A beszámolók alapján viszont a végéhez közeledik Reus és a Dortmund közös korszaka, miután a 34 éves játékosnak az idény végén le fog járni a szerződése a csapatnál, a felek pedig nem tárgyalnak az esetleges hosszabbításról. A források szerint Reus iránt van is érdeklődő a német bajnokság berkein belül, méghozzá korábbi csapata, a Borussia Mönchengladbach részéről. A Gladbach kerete ugyanis az elmúlt években alaposan megfiatalodott, de a vezetőség szeretne a keretben tudni pár rutinosabb vezért is, erre pedig kiváló megoldásnak tartják a klub korábbi játékosát, Reusot, aki így második korszakát is megkezdhetné a csapatnál.

Marco Reus korábban 2009 és 2012 között volt a Mönchengladbach játékosa, ez idő alatt 109 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 41 gólig és 28 gólpasszig jutott.

fociclub

A Bundesliga: Marco Reus az idény végén távozik a Borussia Dortmund csapatától! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.