Tottenham: Radu Dragusin elárulta, hogy elutasította a Bayern München ajánlatát

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur legújabb igazolása, Radu Dragusin elárulta, hogy elutasította a Bayern München ajánlatát az angol csapat kedvéért.

 (Photo by Martin Rickett/PA Images via Getty Images)

A Tottenham Hotspur friss igazolása, Radu Dragusin elmondta, hogy azért döntött az angol csapat mellett, mert “úgy érezte, hogy ez a megfelelő lépés számára”, és megerősítette, hogy elutasította a Bayern München megkeresését is.

A 21 éves játékos ebben a hónapban csatlakozott a Spurshöz a Genovától, és 2030-ig szóló szerződést írt alá a Premier League-ben szereplő csapattal.

Miután a hírek szerint több klub érdeklődését is felkeltette, Dragusin elismerte a Bayern érdeklődését is. Az Ange Postecoglou vezetőedzővel folytatott beszélgetése után azonban végül a Spurs mellett döntött.

“Igen, ez így van, elutasítottam a Bayernt. Azért választottam a Tottenhamet, mert úgy éreztem, hogy ez a megfelelő lépés számomra, és nagyon jót beszélgettem az edzővel. Láttam, hogy már régóta meg akartak szerezni, úgy egy hónappal az átigazolási időszak előtt, így úgy gondoltam, hogy ez a megfelelő választás számomra. Az volt az álmom, hogy a Premier League-ben játszhassak, így ez is része volt a dolognak. Úgy gondolom, hogy az itteni csapat, az itteni srácok jó úton járnak. Úgy érzem, ez az igazolás sokat segíthet a karrieremen”

– nyilatkozta a román játékos.

Dragusin vasárnap debütált a Spursben, amikor a második félidőben csereként állt be a Manchester United elleni 2-2-es Premier League-döntetlen alkalmával.

fociclub

A Tottenham: Radu Dragusin elárulta, hogy elutasította a Bayern München ajánlatát bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.