Serie A: az FC Porto rutinos támadója az Inter legfőbb kiszemeltje! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese szeretné megszerezni az FC Porto támadóját, Mehdi Taremit.

(Photo by Diogo Cardoso/Getty Images)

Az olasz sajtó legfrissebb értesülései szerint az Inter együttese a téli átigazolási időszakban szeretne igazolni egy támadót, hogy mélyíthessék a variációs lehetőségeiket Marcus Thuram és Lautaro Martinez mögött. Ennek a legfőbb oka, hogy a vezetőség tagjai nincsenek megelégedve a Marko Arnautovic – Alexis Sánchez duóval, akik ketten együtt ebben a szezonban eddig 4 gólt és 2 gólpasszt tudtak felmutatni. A beszámolók alapján az Inter legfőbb kiszemeltje ennek a problémának a megoldására nem más, mint az FC Porto támadója, Mehdi Taremi. A rutinos csatár iránt a szaúdi ligából is érdeklődtek, de a források alapján Taremi az Interben szeretné folytatni a pályafutását. Az Inter pedig rá jellemző módon úgy szerezhetné meg Taremit, hogy egy centet sem kell fizetniük érte a Portonak, miután a 31 éves játékosnak az idény végén le fog járni a szerződése, ő pedig már közölte a portugál csapat vezetőivel, hogy nem fogja meghosszabbítani a kontraktusát.

Mehdi Taremi 2020 nyarán került az FC Portohoz a Rio Ave csapatától. A klub színeiben azóta 171 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 86 gólig és 53 gólpasszig jutott. Piaci értékét 12 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub

A Serie A: az FC Porto rutinos támadója az Inter legfőbb kiszemeltje! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.