Chelsea: bajnoki riválishoz küldik a visszahívott csatárt! – képpel

Az angol Premier League-en szereplő Chelsea együttese minden arra utaló jel szerint megállapodott az angol bajnokság újoncával, a Burnley-vel David Datro Fofana kölcsönadásáról.

A 21 esztendős elefántcsontparti csatár helyzete mondhatni igen különleges, hiszen a nyáron még az Union Berlinhez adták kölcsön a londoniak, akik a kevés játéklehetőség (Fofana 17 tétmérkőzésen lépett pályára az ősszel, ám alig 1000 perc erejéig – a szerk.) miatt a télen visszarendelték játékosukat az Uniontól.

Az angol sajtóban most kész tényként közlik, ráadásul Fabirizo Romano is beszámolt arról, hogy a Chelsea a Premier League-ben szeretné, ha tapasztalatokat gyűjtene a korábban a Molde együttesétől szerződtetett Fofana, akit a PL-ben a kiesés ellen menekülő Burnley szerződtet(het) a tavaszra.

A hírek szerint, a két klub közötti megállapodás értelmében a csatár a tavaszt a PL-újoncnál tölti kölcsönbe, amiért cserébe a Burnley teljes egészében átvállalja a játékos fizetését is.

Romano szerint a hétvégén a hivatalos bejelentés is megszülethet a klubváltásról, különösen azok után, hogy Fofanát szombaton várják orvosi vizsgálatokra a Burnley-nél.

fociclub

A Chelsea: bajnoki riválishoz küldik a visszahívott csatárt! – képpel bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.