Döntött a DAC vezetősége az edzője további sorsáról – HIVATALOS

A szlovák bajnokságban (Niké Liga) szereplő FC DAC vezetősége a múlt hétvégén fontos bejelentést tett a csapat vezetőedzőjének jövőjéről…

 

Az FC DAC 1904 hivatalos honlapján jelentette be, hogy további két évvel, 2026-ig meghosszabbította a csapat vezetőedzője, Xisco Munoz idény végén lejáró szerződését.

A 43 éves szakember tavaly novemberben vette át a csallóközi gárda irányítását, azóta 7-7-3-as mérleget ért el a csapattal és jelenleg is versenyben vannak a nemzetközi kupaindulás kiharcolásáért. A vezetőedző mellett a spanyol tréner asszisztense, Roberto Cuesta Roman is új szerződést írt alá, amely szintén 2026-ig érvényes.

“Nagyon boldog vagyok. Az első perctől érzem, hogy a klubnál dolgozó emberek pontosan tisztában vannak vele, mit akarnak elérni. A tulajdonossal, a klub vezetőségével és a munkatársakkal való beszélgetések során egy hullámhosszon vagyunk, ami az ambíciókat és a futball iránti szenvedélyt illeti. Az ember életében fontos, hogy a környezete ugyanolyan értékrenddel rendelkezzen, és Dunaszerdahelyen pont ezt találtam. Az itteni közeg rendkívül barátságos, nekem és az egész stábomnak is teljes támogatást nyújt. Ez a menedzsmentre, a játékosokra és a szurkolókra is igaz, nekik köszönhetően otthon érzem magam. Az elmúlt hét hónap a mindennapi kemény munkáról szólt és az elkövetkező időszakban is ez vár ránk, mert javulnunk kell, lépésről lépésre haladva előre. Csak így vagyunk képesek megvalósítani az ambíciókat és beírni magunkat a klub történelmébe” – mondta a szerződés aláírását követően Munoz.

fociclub

A Döntött a DAC vezetősége az edzője további sorsáról – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.