Serie A: a Torino védőjéért verseng az Inter és a Tottenham! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Torino együttesének védőjét, Alessandro Buongiornót az Inter és a Tottenham gárdája is szeretné leigazolni a nyár folyamán.

(Photo by Nderim Kaceli/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

Az olasz sajtó legfrissebb értesülései szerint egyre komolyabb érdeklődés övezi a Torino védőjét, Alessandro Buongiornót. A középhátvéd az elmúlt években egyre meghatározóbb szerepet harcolt ki magának a védelem tengelyében, idén pedig minden esetben a kezdőcsapatban kapott helyet, amennyiben nem hátráltatta sérülés. Buongiorno játékára nem meglepő módon több topcsapat is felfigyelt, a hírek szerint a Napoli, a Juventus, az Inter és a Tottenham kívánságlistáján is előkelő helyet foglal el. A 24 éves játékos megszerzéséért azonban a beszámolók alapján igazán csak az utóbbi két csapat versenghet, mivel a torinói születésű játékos nem szeretne a csapat közvetlen riválisaihoz igazolni. A források szerint a Torino is kész elengedni egyik legnagyobb értékét a nyár folyamán, ám ehhez legalább 35-40 millió eurót le kell tennie valamelyik csapatnak az asztalra. Ebből a szempontból jelenleg a Tottenham áll előnyösebben, mivel az Inter csak úgy tudná fedezni az átigazolási díjat, ha először el tud adni ekkora összegben játékosokat.

Alessandro Buongiorno a Torino színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 107 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 4 gólig és 5 gólpasszig jutott. Szerződése 2028 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 30 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub

A Serie A: a Torino védőjéért verseng az Inter és a Tottenham! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.