Élet+Stílus: „Rám mutatott és azt mondta, megöllek” – állítja a török játékvezető, akit kiütött az Ankaragücü elnöke

Mint beszámoltunk róla, az eset után a Török Labdarúgó Szövetség határozatlan időre felfüggesztette a bajnoki mérkőzéseket, egyúttal bejelentették, hogy rendkívüli ülésen vitatják meg, mit tegyenek az erőszak ellen. „Sajnálatos és szégyenletes, hogy a labdarúgásban ilyen történt” – mondta a Mehmet Buyukeksi, a szövetség elnöke.

After Ankaragucu’s 1-1 draw with Rizespor in Turkey, this happened.

A klubelnök azzal magyarázta tettét, hogy a játékvezető szerinte hibás döntéseket hozott és provokatívan viselkedett.

A játékvezető szemsérüléssel került kórházba, de állapota nem súlyos. A klubelnököt, akinek szívproblémái vannak, ugyancsak kórházba vitték, nem sokkal később pedig őrizetbe vették két másik férfival együtt, akik a gyanú szerint megrugdosták a földön fekvő bírót.

Turkish federation already postponed the league until further notice.
Ban this guy for life already!����
At the end of the day football is there to unite people.��������
A Demiroren hírügynökség beszámolója szerint Koca a kihallgatásakor azzal védekezett, hogy az eset a játékvezető „hibás döntései és provokatív viselkedése” miatt történt. „A célom az volt, hogy verbálisan fejezzem ki az egyet nem értésemet, valamint az arcába köpjek” – jelentette ki Koca.

Írta a HVG

A Élet+Stílus: „Rám mutatott és azt mondta, megöllek” – állítja a török játékvezető, akit kiütött az Ankaragücü elnöke bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.