Előző csapata visszavárja a Ferencváros mellőzöttjét

A zöld-fehéreknél eddig csak minimális lehetőséget kapott az egyik téli igazolás…

A Ferencvárosnál kevés játékperchez jutó Edgar Szevikjannal kapcsolatban korábbi csapata, a Nyizsnyij Novgorod vezetőedzője, Szergej Juran az orosz Sport Expressznek nyilatkozott:

“Korábban is azt mondtam, hogy Edgarnak nálunk kell befejeznie a szezont, utána mehet, ahová akar, legyen az a Krasznodar vagy a Ferencváros. Ő fiatal játékos, akit minden sikertelen meccse után próbáltam megnyugtatni, hogy ne aggódjon. Fokozatosan próbáltam eljuttatni őt a kívánt szintre. Nagyon tehetséges srác, de most hat hónappal elkapkodta a klubváltást.”

A 22 éves örmény szélső előző csapatánál alapember volt, az aktuálisan zajló idényben 18 mérkőzésen négyszer talált be, ezzel szemben a Fradinál csak epizódszereplő lett. Szevikjan három meccsen összesen 25 percet játszott az NB I-ben, az Olympiakosz Pireusz elleni Ekl-párharcra pedig be sem nevezték.

Az edző azt is elmondta, hogy nem Szevikjanon, hanem az ügynökein múlik, hogy visszakerülhet-e Nyizsnyij Novgorodba, de ő a maga részéről szívesen látná a játéksot újra a csapatban, hiszen remek srác mind a pályán, mind azon kívül.

fociclub

A Előző csapata visszavárja a Ferencváros mellőzöttjét bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.