Golovin Vlagyimir: megadtuk a lehetőséget a svédeknek, hogy elkezdjék élvezni a játékot

MH/MTI
2023. december 9. szombat. 23:18
Frissítve: 2023. december 9. 23:19

„Volt egy szakasz a második félidőben, amikor megvoltak a helyzetek, de nem sikerült befejezni és gólra váltani, utána szépen lassan elfogytunk. Megadtuk a lehetőséget a svéd válogatottnak, hogy elkezdje élvezni a játékot, utána már minden sikerült nekik, nekünk még ott is kimaradtak a helyzetek” – fejtette ki a szövetségi kapitány az MTI kérdésére. Hozzáfűzte: ekkor már a védekezés sem volt olyan jó, mint az első félidőben. Nem úgy zárták a területeket, nem tolódtak a labda felé, noha tudták, hogy az egy az egy elleni szituációkat a rivális meg fogja oldani, és ezzel szereztek előnyt.

„Nekünk semmi nem volt könnyű, nem is lesz, nehéz mérkőzést várunk a horvátok ellen, eddig is tudtuk, hogy az lesz, most erre a mérkőzésre kell koncentrálni” – tekintett előre Golovin Vlagyimir a középdöntő hétfői zárónapjára, amikor a csapat 18 órától lép pályára. Győzelme esetén megszerzi a csoport harmadik pozícióját, amely a többi hatos eredményeitől függően akár a vb 9. helyét is jelentheti. Mivel a franciák, a norvégok és a dánok már ott vannak a legjobb nyolc között, ezért ez a pozíció olimpiai selejtezős helyet ér.

„Hála Istennek, kisebb zúzódással megúsztam” – erősítette meg a vegyes zónában az immár mankó nélkül sétáló Szemerey Zsófia, hogy nem lett sem szalag-, sem porcsérülése Szenegál ellen.
„Kíváncsiak leszünk, vasárnap egy-két feladatot megnézünk, hogy mennyire tudom majd használni, illetve azt, hogy a következő napokban milyen gyógytornát kell végeznem” – tette hozzá.

Írta a Magyar Hírlap