Hosszabbíthat az Inter csapatkapitánya – sajtóhír

Megbízható sajtóinformációk szerint az Inter bombaformában lévő argentin támadója hamarosan szerződést hosszabbíthat csapatával…

(Photo by Mairo Cinquetti/NurPhoto via Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint az érintett felek megkezdték egymással a tárgyalásokat, hogy megújítsák az Inter argentin csapatkapitánya, Lautaro Martínez 2026-ig érvényes szerződését.

Racing Clubnál nevelkedő 26 éves argentin támadót a Nerazzurri 2018 nyarán szerződtette, a szertelen fiatal csatárból pedig mostanra a milánói gárda nélkülözhetetlen gólgyárosa vált. Martínez vezetőszerepe révén a mostani szezontól kezdve a csapatkapitányi karszalagot is megkapta. Az elmúlt években sorra boronálták őt össze az angol vagy a spanyol bajnokság élcsapataival, idén nyáron pedig szaúdi ajánlatokkal bombázták őt, azonban az argentin mindannyiszor hűséges maradt az Interhez.

“Én is kaptam egy mesés ajánlatot Szaúd-Arábiából, rengeteg pénzről szólt, de visszautasítottam. Továbbra is a legmagasabb szinten szeretnék futballozni, az Inter a második otthonom lett és csapatkapitány lehetek a következő szezontól, ennél több motivációra nincs szükségem. Szeretnék a lehető legjobban felkészülni a következő Copa Américára és a világbajnokságra, hogy minél jobban segíthessem a válogatottat, ehhez pedig Európában kell játszanom” – fogalmazott Martínez a közelmúltban.

A világbajnok csatár mostanáig 253 mérkőzésen 116 találatot szorgoskodott össze az Inter színeiben, a 2023-2024-es idényben eddig 12 találatával fölényesen vezeti a Serie A góllövőlistáját és a BL-ben is betalált kétszer.

fociclub

A Hosszabbíthat az Inter csapatkapitánya – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.