Játékossors: közel két év után léphet újra pályára a PSV korábbi ‘csodagyereke’! – képpel

A még mindig csak 21 esztendős Mohamed Ihattaren az elmúlt két év hánykódása után a Slavia Praha együttesénél lendítheti fel újra karrierjét.

A PSV Eindhoven korábbi ‘csodagyerekének’ a neve az elmúlt években különböző okokból, de eltűnt a köztudatból. A legutóbb a Juvnetus kötelékéhez tartozó, a torinóiakkal a mögöttünk hagyott nyáron szerződést bontó Ihattaren szabadon igazolható játékosként 1+3 éves szerződést kötött a prágai klubbal

A Slavia a hivatalos bejelentést már megtette, a korábbi holland utánpótlás válogatott játékos január elsejétől áll munkába új állomáshelyén.

Mint ismert, Mohamed Ihattaren 2021 nyarán, az átigazolási hajrában 12 millió euróért a Juventus játékosa lett. A torinóiaknál azonban egyszer sem lépett pályára, ahogyan a Sampdoriás kölcsönszerződése alatt sem (Juve alig hogy szerződtette, máris kölcsönadta bajnoki riválisának jó olasz módi szerint a játékost – a szerk.). Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az elmúlt két évben Ihattaren az Ajaxnál is megfordult kölcsönbe, itt egy mérkőzés jutott neki a 2021/22-es szezon tavaszán.

fociclub

A Játékossors: közel két év után léphet újra pályára a PSV korábbi ‘csodagyereke’! – képpel bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.