Játékost is adhat a magyar labdarúgóért az olasz csapat – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint a Lazio csapata ismét hajlandó lenne megszerezni a magyar válogatott szélsőjének játékjogát…

(Photo by Grzegorz Wajda/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

A lazionews24.com spanyol forrásokra hivatkozva írt róla, hogy a Lazio együttese ismét érdeklődik Sallai Roland megszerzése iránt, és a magyar szélső 12 millió eurós ára csökkentése érdekében a horvát középpályás Toma Basic játékjogát is felajánlhatják a Freiburgnak.

A 26 éves labdarúgó a hatodik idényét futja a német klubnál, amely színeiben eddig 142 tétmérkőzésen 24 gólt szerzett és 21 gólpasszt osztott ki. Sallai a mostani idényt remek formában kezdte, és noha egy kellemetlen sérülés miatt hetekre kidőlt, minden sorozatot figyelembe véve 18 találkozón eddig ötször volt eredményes.

Sallai a magyar válogatottban 2016 óta 46 pályára lépés alatt 12 gólt szerzett és fontos láncszeme lett Marco Rossi csapatának.

A magyar légiós megszerzésével kapcsolatban a rómaiakat már tavaly is hírbe hozták, a legutóbbi beszámolók szerint rajtuk kívül spanyol Sevilla is ismét érintett lehet. Sallai várhatóan nem hosszabbítja meg a 2025 nyarán lejáró szerződését, így januárban vagy nyáron elhagyhatja jelenlegi állomáshelyét.

fociclub

A Játékost is adhat a magyar labdarúgóért az olasz csapat – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.