La Liga: a téli átigazolási időszakban távozna a Sevilla hálóőre! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a téli átigazolási időszakban távozni szeretne a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Sevilla együttesétől a szerb hálóőr, Marko Dmitrovic.

(Photo by Gonzalo Arroyo – UEFA/UEFA via Getty Images)

A spanyol sajtó legfrissebb értesülései szerint a Sevilla hálóőre, Marko Dmitrovic közölte a klub vezetőségével, hogy távozni szeretne a téli átigazolási időszakban. A szerb játékos az elmúlt években Yassine Bounouval harcolt az első számú pozícióért, aminek a kisajáítására nagy esélye nyílt azt követően, hogy a marokkói kapus a nyáron a szaúdi ligába szerződött. A korábban Újpesten is megforduló Dmitrovic a szezon első mérkőzésein meg is kapta a lehetőséget José Luis Mendilibartól a bizonyításra, ám a jelek szerint nem tudott ezzel élni a hálóőr, később ugyanis a nyáron szerződtetett Orjan Nyland került a kapuba, aki a Sevilla elmúlt 5 tétmeccsének mindegyikén a kispadra szorította szerb vetélytársát. Ráadásul a hírek szerint a nemrég kinevezett Diego Alonso is Nylandot favorizálja a kapuban, ezt követően döntött úgy Dmitrovic, hogy a télen távozna az andalúz együttestől. A beszámolók alapján a Sevilla hajlandó is elengedni a 31 éves kapust abban az esetben, ha legalább 3 millió eurót kapnak érte.

Marko Dmitrovic 2021 nyarán szerződött a Sevillához az Eibar gárdájától. A klub színeiben azóta 38 mérkőzésen lépett pályára, amelyekből 21-et kapott gól nélkül hozott le. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 2 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub