La Liga: az Union Berlintől igazolt támadót a Real Sociedad! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Sociedad együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették az Union Berlintől Sheraldo Beckert.

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

Igen olcsón tudott erősíteni a támadósorán a Real Sociedad gárdája. A baszk alakulat ugyanis hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették Sheraldo Beckert az Union Berlin csapatától. A 28 éves támadó az előző idényben igen jó számokat produkált a fővárosi csapatban, ahol 48 meccsen 12 gólig és 10 gólpasszig jutott. Az idei szezonra azonban a klubhoz hasonlóan az ő teljesítménye is alaposan visszaesett. A Sociedad viszont így is látott fantáziát Beckerben, ráadásul az idény végén lejáró szerződése miatt jóval a piaci ára alatt, mindössze 3 millió euróért meg tudták őt szerezni. A támadósor szinte minden posztján bevethető Becker 2026 nyaráig szóló szerződést írt új csapatánál, de a megállapodás tartalmaz egy plusz egy évre szóló hosszabbítási opciót is.

Sheraldo Becker 4 és fél évig erősítette az Union Berlin csapatát, ez idő alatt pedig 140 mérkőzésen lépett pályára a klub mezében, amelyeken 24 gólig és 26 gólpasszig jutott. Új állomáshelyén a 11-es számú mezt fogja viselni.

fociclub

A La Liga: az Union Berlintől igazolt támadót a Real Sociedad! – Hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.