MU: “Büszke vagyok arra, hogy itt lehetek, de most már játszanom kell!”

Megszólalt jövője kapcsán a Manchester United-től sokak szerint januárban biztosan távozó Donny Van de Beek.

A holland középpályás szavai sem feltétlenül azt erősítették meg, hogy Manchesterben kitölteni készül 2025 nyaráig szóló szerződését.

“Az elmúlt szezon borzasztóan nehéz volt a számomra a térdsérülésem miatt. Ezalatt az időszak alatt mindennél jobban értékeltem, hogy futballista lehetek, hiszen kiváltságos munkám van. Most, hogy újra 100%-os állapotban érzem magam, játszani szeretnék, amennyit csak lehet. Megértem, hogy a menedzsernél nem én vagyok az első számú választás a poszton, így nincs más dolgom most, mint a lehető legjobb formámat nyújtani az edzéseken.” – idézik az angol sajtóban a korábbi Ajax-játékost.

“Büszke vagyok arra, hogy a Manchester United játékosa lehetek, büszkeséggel viselem minden egyes nap a klub szerelését. Most viszont elérkezett az idő, hogy azt mondjam, játszani szeretnék. 26 éves vagyok, nem a pénz motivál, tele vagyok energiával. Meglátjuk mit hoz a jövő. Egy dolgot tudok, ha nem az MU-ban, akkor máshol, de rendszeres lehetőségre vágyok.” – tette még hozzá a holland középpályás, aki 2020 nyarán nagy reményekkel, bónuszokkal együtt 40 millió fontért érkezett az Old Traffordra, de nem igazán tudta megvetni a lábát a csapatban.

Van de Beek az idei szezonban mindössze egy bajnokin és egy ligakupa találkozón kapott lehetőséget, előbbin kettő, utóbbin tizenkilenc perc erejéig.

fociclub

A MU: “Büszke vagyok arra, hogy itt lehetek, de most már játszanom kell!” bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.