MU: Ole Gunnar Solskjaer korábbi segítőjével is összeboronálták a klubot! – sajtóhír

A Football Insider beszámolója szerint a Manchester United új vezetőségének a figyelmét igencsak felkelthette Kieran McKenna munkássága az Ipswich Town együttesénél.

Az angol másodosztályú bajnokságot (Championship) jelenleg vezető Ipswich 37 esztendős menedzserének munkásságát egyre többen elismerik a szigetországba, kiemelve, hogy a klubnál 2021 decembere óta tevékenykedő McKenna előbb feljuttatta a patinás klubot a másodosztályba, majd mostanra karnyújtásnyira van attól, hogy az Ipswich a 2001/02-es idény után újra a Premier League-ben szerepelhessen.

A Manchester United-nél korábban Ole Gunnar Solskjaer mellett asszisztensként tevékenykedő szakember miután több szállal is kötődik a “vörös ördögökhöz” (korábban volt Scout, majd az U18-as csapat trénere – a szerk.), nem meglepő, hogy az angol sportsajtóban felmerült a neve, mint a sokak szerint még mindig bizonytalan helyzetű Erik ten Hag menedzser utódja.

Kieran McKenna munkáját elsősorban a kiegyensúlyozott eredmények (125 meccsen 2,03 pontot átlagol eddig a csapatával – a szerk.) és a szemre is tetszetős, energikus és gólerős futball (33 bajnokin 84 gólt lőtt az Ipswich eddig a Championship-ben – a szer.) miatt dicsérik sokan – Pont amiatt, ami miatt Erik ten Hag menedzser a legtöbb kritikát kapja.

fociclub

A MU: Ole Gunnar Solskjaer korábbi segítőjével is összeboronálták a klubot! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.