Napoli: az Arsenal hátvédje érkezhet! – sajtóhír

Angol és olasz lapértesülések szerit könnyen megeshet, hogy januártól Nápolyban folytatja majd tovább pályafutását az Arsenal hátvédje, Takehiro Tomiyasu.

A 25 esztendős japán válogatott játékos 2021 nyara óta az “ágyúsok” játékosa, ahol mostanra Ben White mögé szorult egyértelműen csapat összeállításánál – arról már nem is beszélve, hogy a jobbhátvéd posztra Londora érkezett már azóta Jurrien Timber is.

A hírek szerint az Tomiyasu rendszeres játéklehetőségre vágyik, az Arsenalnál pedig nagyra értékelik a japán játékos hozzáállását és profizmusát, így nyitottak egy mindenki számára megfelelő megoldás megtalálására.

Az olasz La Gazzetta dello Sport szerint a hátvédsorát mindenképpen erősíteni kívánó Napoli élénk érdeklődést mutat Tomiyasu megszerzése érdekében, az olasz bajnok kész végleg megvásárolni a jelenleg 30 millió euróra taksált (forrás: Transfermarkt) játékost.

Már csak a fenti gondolatmenetből következtetve sem lenne meglepő, ha konkrét tárgyalásokhoz érkeznének hamarosan a felek.
Tomiyasu számára egyébként ismerős terep a Serie A, hiszen Angliába érkezése előtt két idényt, 2019-2021 között eltöltött a Bologna együttesénél, 61 olasz bajnoki találkozón pályára lépve.

fociclub

A Napoli: az Arsenal hátvédje érkezhet! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.