NB I: nem igazol Újpestre a kieső csapat csatára – sajtóhír

Ügynökének tájékoztatása szerint továbbra is több csapat érdeklődik a Mezőkövesd-Zsóry gólerős csatára iránt…

Az NB I-ből kieső Mezőkövesd-Zsóry gólveszélyes támadója, Sztefan Drazsics menedzsere, Radovan Stijacic a Nemzeti Sportnak adott tájékoztatást a játékos klubváltásának helyzetéről:

“Azt tudom erre mondani, hogy az elmúlt egy-két évben már valamennyi NB I-es klub érdeklődött iránta. Az már eldőlt, hogy Újpestre nem szerződik, de Magyarországról vannak más ajánlatai, ahogy külföldről is vannak lehetőségei.”

Gólerős centerből kevés van a nemzetközi piacon, pláne olyanból, akiért nem kell átigazolási díjat fizetni. Szaúd-Arábiából és Thaiföldről is keresik és ha befejeződik az idény, még több ajánlat befuthat. Ezért nem kapkodjuk el a döntést, de június elejére szeretnénk lezárni az ügyet” – tette hozzá a menedzser.

A 31 éves támadó az NB I előző idényében 14 góllal zárt, a jelenlegi kiírásban pedig mostanáig tízszer volt eredményes. Drazsics minden sorozatot figyelembe véve az elmúlt évek alatt 144 tétmérkőzésen 49-szer talált be a “matyóföldiek” színeiben.

Stijacic azt már korábban is elmondta, ha csak az anyagiak döntenének, akkor Drazsics biztosan külföldön folytatná, de mivel már berendezkedett Magyarországon és szeret itt élni, nem akar mindenáron távozni. Már csak azért sem, mert korábban játszott Kínában is, ahol nem érezte jól magát. Ezért a külföldi ajánlatok ellenére van esély az NB I-es folytatásra is. Vélhetően néhány héten belül kiderülhet, hogy Drazsics hol folytatja pályafutását.

fociclub

A NB I: nem igazol Újpestre a kieső csapat csatára – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.