Olaszországban folytatja a tehetséges argentin támadó – sajtóhír

Nemzetközi sajtóinformációk szerint az olasz bajnokságban (Serie A) folytatja pályafutását a tehetséges argentin támadó…

(Photo by Gaspafotos/MB Media/Getty Images)

César Luis Merlo értesülései szerint a Bologna együttese 10 millió dollár ellenében megállapodott az argentin Vélez Sarsfield fiatal csatára, Santiago Castro játékjogának megszerzéséről, aki a jelenleg zajló olimpiai selejtezőtorna után csatlakozhat az olasz klubhoz.

A 19 éves támadó a Fortín saját nevelésű játékosaként 2019-ben mutatkozott be a felnőttek közt. Castro jó ideig csak epizódszerephez jutott, a felnőttek közt első alkalommal a Liga Profesional 2022-es kiírása során volt eredményes. Az idei első argentin bajnoki kiírásban 21 meccsen mindössze 628 perc játéklehetőséghez jutott, ezalatt egy gólra volt képes. A második felvonásban viszont egyre fontosabb szerepet követelt magának, és végül a Copa de la Liga Profesional küzdelmeit 14 pályára lépés alatt hat találattal fejezte be.

Az argentin U20-as válogatott meghatározó játékosát hazájában nagy tehetségként tartják számon, egyike a Vélez legnagyobb ígéreteinek.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub

A Olaszországban folytatja a tehetséges argentin támadó – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.