Országos bajnokság 2023

Dunaharaszti ad otthont a 2023-as országos bajnokságnak, ahol küzdelemben, formagyakorlatban és az évek óta állandó programpontként jelen lévő gyorsrúgásban hirdetnek bajnokot a különböző korosztályok súlycsoportjaiban.

A Dunaharaszti Sportcsarnok visszavárja a taekwondósokat és 2023-ban is igen nívós mezőny gyűlik majd össze. Pástra lép mások mellett az olimpiai részvételre hajtó Józsa Levente is, aki idén már Grand Prix-ezüstérmet is nyert a világ legjobbjait tömörítő versenysorozatban. Az olimpiai kvalifikáció év végén zárul, a mieink a december eleji Grand Prix döntőre fókuszálnak már, hogy minél több pontot gyűjtsenek az olimpiai ranglistán.

Az ob utáni héten a poomsae válogatott Innsbruckban lép pástra, hogy a kontinens legjobbjaival mérettesse meg magát az Európa-bajnokságon, így számukra fontos, utolsó állomás lesz az országos bajnokság.

Facebook esemény

Nevezés: https://www.tpss.eu/login.asp

Az egyesületek EZEN A LINKEN jelölhetik, mikor szeretnének mérlegelni. Egy egyesület csak egy időpontot foglalhat magának. Határidő: 2023. 11. 16. 23:59.

Taekwondo Szövetség