PL: a Bayer Leverkusen csillaga a Liverpool célkeresztjében! – sajtóhír

A Daily Star értesülései alapján az angol élvonalban (Premier League) szereplő Liverpool szívesen soraiban tudná a Bayer Leverkusen csillagát, Florian Wirtzet…

A Daily Star információi szerint a Liverpool érdeklődni kezdett a Bayer Leverkusen tehetsége, nevezetesen Florian Wirtz iránt. A 20 esztendős német válogatott támadó középpályásnak hatalmas szerepe van abban, hogy jelenlegi csapata remekül teljesít a Bundesligában és az Európa-ligában. Az ifjú labdarúgót a Liverpool mellett még a Bayern München és a Manchester City is szeretné megszerezni a hírek alapján. 

Florian Wirtz a 2019/2020-as idényben mutatkozott be német élvonalban a Bayer Leverkusen színeiben. Első gólját csereként a Bayern München ellen szerezte még az előbb említett kiírás során, a következő szezontól pedig már a ‘Gyógyszergyáriak’ meghatározó alakja lett. A 2021/2022-es idény végén keresztszalag szakadás szenvedett, közel egy évet ki kellett hagynia. A jelenlegi szezonban ez idáig elkerülték a sérülések, teljesítményére pedig nem lehet panasz. Florian Wirtz eddig mind a 15 tétmérkőzésen pályára lépett a Leverkusen színeiben, ezeken 6 találatot és 9 gólpasszt jegyzett. 

fociclub