PL-csapatok is érdeklődnek a magyar válogatott játékosa iránt – sajtóhír

Szigetországi médiaértesülések szerint egyre kapósabb Angliában a magyar válogatottban is fontos szereplővé előlépő középpályás…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A footballfancast.com beszámolói szerint két angol élvonalbeli és egy másodosztályú csapat egyaránt érdeklődik az angol harmadosztályban (League One) szereplő Barnsley magyar válogatott középpályása, Callum Styles megszerzése iránt. A forrás az érdeklődő csapatok közt a Burnley, a Sheffield United és a West Bromwich Albion együtteseit nevezte meg.

A 23 éves védekező középpályás 2018 óta jelenlegi kenyéradója alkalmazásában áll, azóta kizárólag kölcsönben hagyta el az együttest. Styles az előző idényt a másodosztályú Millwall soraiban töltötte, de mivel magasabb osztályban nem talált csapatot magának nyáron, így egy újabb idényre visszatért a Barnsley-hoz. A mostani kiírásban 20 tétmérkőzés alatt három gólt és két gólpasszt regisztrált.

Styles korábban maga is hangot adott klubváltási szándékának, így nem kizárt, hogy akár már a januári átigazolási időszakban új csapathoz szerződhet.

A magyar felmenőkkel is rendelkező labdarúgó 2022-ben mutatkozott be a magyar válogatottban, azóta 18 mérkőzésen lépett pályára a címeres mezben.

fociclub

A PL-csapatok is érdeklődnek a magyar válogatott játékosa iránt – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.