Serie A: a Juventusban folytatja az Inter által is kiszemelt portugál védő! – sajtóhír

Nicoló Schira információi szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus színeiben folytathatja pályafutását a Lille fiatal portugál védője, Tiago Djaló…

Nicoló Schira értesülései alapján közel a megegyezés a Lille és a Juventus illetékesei között Tiago Djaló kapcsán. A torinói csapat 3 millió eurót + további bónuszokat kész fizetni érte, illetve a portugál hátvéd esetleges eladásából befolyt összeg 10%-a a francia csapatot illetné. Tiago Djaló 2028 nyaráig szóló szerződést írhat alá új együttesével, akit az Inter állítólag szintén szeretett volna leigazolni, viszont a milánói gárda csak a nyáron akarta megszerezni. A fiatal védő egyébként 2023 márciusa óta nem lépett pályára keresztszalag szakadás miatt.

Tiago Djalót 2019 nyarán az AC Milantól igazolta le a Lille 4 millió euró ellenében. A portugál hátvéd eleinte inkább kiegészítő játékosnak számított, majd a 2021/2022-es idénytől alapember lett. Djaló összesen 102 tétmérkőzésen húzhatta fel magára a francia gárda szerelését, 2021-ben bajnoki címet és Francia Szuperkupát nyert társaival. 

fociclub

A Serie A: a Juventusban folytatja az Inter által is kiszemelt portugál védő! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.