PL: januárban visszahívná a Németországban kölcsönben játszó középpályását a Liverpool! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool együttese januárban visszahívná az RB Leipzigben kölcsönben szereplő középpályását, Fabio Carvalhot.

(Photo by Maja Hitij/Getty Images)

Az angol sajtó legfrissebb értesülései szerint a Liverpool gárdája januárban vissza fogja hívni Fabio Carvalhot az RB Leipzigtől. A portugál középpályás kölcsönszerződése ugyan az idény végéig érvényes, a “Vörösök” szeretnék felbontani ezt a megállapodást. Ennek az az egyszerű oka, hogy Carvalho a vártnál jóval kevesebb játéklehetőséghez jut a Leipzignél. A 21 éves játékos ugyanis eddig 13 meccsen mindössze 347 percet tölthetett a pályán, amibe beleszámít a ma esti Young Boys ellen 2:1-re megnyert találkozó is, ahol 90 percet kapott Marco Rosetól. A bizalom hiányát mindenesetre jól mutatja, hogy Carvalho csupán 3 meccsen kapott keződként lehetőséget a Leipzigben, aminél maga a játékos és a Liverpool is jóval többet remélt a kölcsönszerződés megkötésekor.

A hírek szerint a “Vörösök” januárban ismét kölcsönadnák a tehetséges játékost, akit legszívesebben a Premier Leagueben, vagy a Championshipben szereplő együtteshez engednének el az idény második felére.

fociclub

A PL: januárban visszahívná a Németországban kölcsönben játszó középpályását a Liverpool! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.