Rivális támadójával erősíthet a Boca Juniors – sajtóhír

Megbízható dél-amerikai sajtóbeszámolók szerint közvetlen vetélytársa gólerős támadóját igazolná le a Boca Juniors…

(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

Germán García Grova információi szerint a Boca Juniors vezetősége fontolóra vette a San Lorenzo csatára, Adam Bareiro szerződtetését, akinek a mostani megállapodásában 3.5 millió dolláros kivásárlási záradékot rögzítettek.

A 27 esztendős paraguayi támadó hazájában az Olimpia Asunción és az ottani River Plate csapatában szerepelt, majd Uruguay-ban, Mexikóban és Törökországban is kipróbálta magát. Bareiro a CF Monterrey-től kölcsönben többször is megfordult a San Lorenzo alkalmazásában, amely végül 2023 januárjában végleg megszerezte a játékjogát. A gólerős csatár a több megszakítása alatt együttesen 115 mérkőzésen 39 alkalommal volt eredményes a Ciclón színeiben.

Bareiro a Liga Profesional 2022-es kiírásában tíz gólig jutott, míg az idei Copa de la Liga Profesional alapszakaszában 12 pályára lépés alatt hatszor talált be, miközben a csapatkapitányi karszalagot is megkapta.

A rutinos csatár 2023-ban mutatkozott be a paraguayi válogatottban, amely mezében eddig három alkalommal léphetett pályára.

A fenti forrás idézte a San Lorenzo igazgatója, Néstor Ortigoza szavait, aki határozottan cáfolta a híreszteléseket: “Ez csak pletyka, ő a mi emblematikus figuránk, kapitányunk, gólvágunk. 7 millió dollárt akarunk érte, a legjobb lenne őt külföldre értékesíteni.”

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub

A Rivális támadójával erősíthet a Boca Juniors – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.