Serie A: a télen távozna a Napoli mellőzött középpályása! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a téli átigazolási időszakban távozni szeretne az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli együttesétől a csapat középpályása, Eljif Elmas.

(Photo by Franco Romano/NurPhoto via Getty Images)

Az olasz sajtó legfrissebb értesülései szerint Eljif Elmas távozni szeretne a Napoli csapatától a téli átigazolási időszakban. A 2019 nyarán szerződtetett észak-macedón játékos nem tudta állandosítani a helyét az olasz klub kezdőcsapatában, de többnyire fontos kiegészítő szerep jutott neki. A most futó idényben azonban Rudi Garcia irányítása alatt a megszokottnál is jóval kevesebb lehetőséget kapott, eddig ugyanis 11 meccsen 295 percet tölthetett a pályán, ez idő alatt pedig 1 gólt szerzett. A hírek szerint Elmas olyannyira nincs megelégedve a helyzetével, hogy a nemrég megtörténő edzőváltás sem marasztalná őt a klubnál és már a télen váltani szeretne. A beszámolók alapján lenne is érdeklődő a 24 éves középpályás iránt, korábban ugyanis az RB Leipzig tett már érte egy 30 millió eurós ajánlatot, amit akkor a Napoli elutasított, de a források szerint a németek érdeklődése töretlen Elmas felé.

Eljif Elmas a Napoli színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 184 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 18 gólig és 11 gólpasszig jutott. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 26 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub

A Serie A: a télen távozna a Napoli mellőzött középpályása! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.