Serie A: az AS Roma a Chelsea védőjével erősítene a télen! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma együttese a téli átigazolási időszakban szeretné megszerezni a Chelsea védőjét, Trevoh Chalobaht.

(Photo by Alex Davidson/Getty Images)

Az olasz sajtó legfrissebb értesülései szerint az AS Roma vezetősége a tél folyamán mindenképp szeretne igazolni egy középhátvédet. Ennek a legfőbb oka, hogy a “Farkasoknál” Chris Smalling és Marash Kumbulla sem bevethető hosszabb ideje, így igen szűkek José Mourinho variációs lehetőségei ezen a poszton. A beszámolók alapján a fővárosi együttes kiszemeltje ennek a problémának a megoldására a Chelseaben futballozó Trevoh Chalobah. A 24 éves játékos az előző szezonban fontos szerepet játszott a Chelsea védelmében, 34 meccsen ugyanis mintegy 2300 percet töltött a pályán, idén viszont egyetlen percet sem tudott játszani, mivel hosszú ideje combsérüléssel bajlódik. A hírek szerint viszont Chalobah hamarosan újra játékra alkalmas állapotban lesz, ám Mauricio Pochettino nem számol vele a Chelsea keretében, így a londoni klub vezetősége kész megválni az angol játékostól. Ismerve viszont az AS Roma pénzügyi problémáit az elmúlt évekből, az üzlet minden bizonnyal csak egy kölcsönvétel formájában valósulhatna meg, mivel a Chelsea legalább 18-20 millió eurót szeretne kapni saját nevelésű játékosáért.

Trevoh Chalobah a Chelsea színeiben eddig 63 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 4 gólig és 1 gólpasszig jutott. Szerződése 2028 nyaráig köti az aktuális csapatához. Piaci értékét 18 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub

A Serie A: az AS Roma a Chelsea védőjével erősítene a télen! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.