Serie A: az FC Porto támadójával erősítene a tél folyamán az Inter! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese a téli átigazolási időszakban szeretné megszerezni az FC Porto támadóját, Mehdi Taremit.

(Photo by Diogo Cardoso/Getty Images)

Az olasz sajtó legfrissebb értesülései szerint az Inter együttese a téli átigazolási időszakban szeretne igazolni egy támadót, hogy mélyíthessék a variációs lehetőségeiket Marcus Thuram és Lautaro Martinez mögött. Ennek a legfőbb oka, hogy a vezetőség tagjai nincsenek megelégedve a Marko Arnautovic – Alexis Sánchez duóval, akik ketten együtt ebben a szezonban eddig 1-1 gólt és gólpasszt tudtak felmutatni. A beszámolók alapján az Inter legfőbb kiszemeltje ennek a problémának a megoldására nem más, mint az FC Porto támadója, Mehdi Taremi. Az iráni játékos megszerzését megkönnyítheti az a tény, hogy Tareminek az idény végén le fog járni a szerződése a portugál csapatnál, így a Porto érdeke is az lenne, hogy még ebben az átigazolási időszakban lássanak némi bevételt a rutinos támadó értékesítéséből. Azt már korábban megerősítette a Porto elnöke, hogy Taremi nem fog szerződést hosszabbítani a csapattal, így vagy most eladják őt, vagy a nyáron ingyen fog távozni a csapattól. Az Inter mellett viszont több klub is érdeklődik Taremi iránt, méghozzá a városi rivális AC Milan, valamint szaúdi csapatok személyében, de az értesülések szerint a kék-feketék előnyösebb helyzetben vannak az iráni támadóért folytatott harcban.

Mehdi Taremi 2020 nyarán került az FC Portohoz a Rio Ave csapatától. A klub színeiben azóta 163 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 83 gólig és 52 gólpasszig jutott. Piaci értékét 18 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub

A Serie A: az FC Porto támadójával erősítene a tél folyamán az Inter! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.