Serie A: tehetséges argentin középpályással erősít a Juventus! – sajtóhír

Az átigazolási ügyekben rendkívül jártas Fabrizio Romano információi alapján az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus a Southampon középpályásával erősíti tovább keretét…

Fabrizio Romano értesülései szerint a Juventus kölcsönveszi a Southampton fiatal argentin középpályását, Carlos Alcarazt. Az olasz sztárcsapat Fagioli illetve Pogba eltiltása miatt szeretne új középpályást igazolni még a tél során. A megállapodás magába foglal egy vételi opciót is, amely értelmében 35 millió font feletti összeg ellenében végleg megszerezheti a Juve a Sotontól Alcaraz játékjogát. Az argentin tehetség csatlakozni szeretne a torinói alakulathoz, az orvosi vizsgálatokra szerdán, azaz a mai nap folyamán fog sor kerülni, ha minden jól alakul. 

Carlos Alcarazt 2023 janurjában igazolta le a Southampton a Racing Clubtól. Az argentin futballista tehát még a Premier League-ben csatlakozott a Sotonhoz, ahol már szintén megcsillogtatta tehetségét. Bár posztját tekintve középpályás, a Southamptonban gyakran játszik csatárt. A jelenlegi szezonban 23 mérkőzésen lépett pályára az angol másodosztályban, ezeken 3 találatot és 1 gólpasszt jegyzett.

fociclub

A Serie A: tehetséges argentin középpályással erősít a Juventus! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.