Sport: Milák korábbi edzője: Drámai dolog történt Kristóf életében

Mint beszámoltunk róla, Milák Kristóf jelenlegi edzője október közepén jelentette be, hogy szeptemberi bejelentésével ellentétben egyelőre mégsem tér vissza. Ügyével azóta foglalkozik a sajtó, és a hazai úszósport sem ment el szó nélkül mellette. Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke azt mondta, Milák „tartozik Magyarországnak”, klubja, a Budapesti Honvéd elnöke, Gergely Istán ugyanakkor úgy nyilatkozott, „meg kell érteni, hogy ha esetleg abbahagyja a sportot”. Mellette Hosszú Katinka is kiállt az úszó mellett. Arról, hogy tényleg van-e még törlesztenivalója Milák Kristófnak, itt írtunk bővebben:

Selmeci Attila szerint Milák a közelmúltban elvesztette egy közeli hozzátartozóját.

Tényleg van-e még törlesztenivalója Milák Kristófnak, vagy szerzett-e már annyi dicsőséget Magyarországnak az olimpiai bajnok, hogy ha akarja, elengedje az úszást? Szavazzon!
„Nehéz erről beszélni, és nincs is felhatalmazásom, hogy részletekbe menjek, de drámai dolog történt Kristóf életében. Elvesztette egy nagyon közeli hozzátartozóját a közelmúltban, ami egészen biztos, hogy tovább nehezítette a helyzetét, és talán még inkább „becsukta” őt” – mondta a Mandinernek Selmeci Attila, Milák Kristóf korábbi edzője.

Tartozik-e valakinek Milák Kristóf?

„Sajnos a hír igaz, a családot ismerem, de nem szeretnék erről többet mondani, csak arra kérek mindenkit, hogy ne ítélkezzenek Kristóf felett, mert egyikőnk sem látja a teljes képet. És azt se felejtsük el, hogy Kristóf nagyon korán feljutott a csúcsra, és már mindent elért, amit sportolóként, úszóként el lehet” – tette hozzá Selmeci.

Írta a HVG