Sport: Mindegy, hogy szerepel az Eb-n a magyar válogatott, Rossi akkor is marad a helyén

Az interjúban Csányi Sándor beszélt a magyar válogatott Eb-belépőiről is, az UEFA adatai szerint az együttes Svájc, Németország és Skócia elleni csoportmeccsére is 400 és 500 ezer közötti jegyigénylés futott be Magyarországról.

Csányi Sándor MLSZ-elnök szerint olyan az olasz edző szerződése, hogy ha akarna se mehetne.

Rossi 2018 nyara óta irányítja a válogatottat, amely tavaly – 1985 után először – egyenes ágon jutott ki egy nagy tornára, miután veretlenül végzett Európa-bajnoki selejtezőcsoportja élén.
A teljes interjú 20 órától az M4 Sporton látható.
Csányi Sándor szerint a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, Marco Rossinak a jövője a nyári Európa-bajnokságot követően is biztosított a nemzeti csapat élén.

Csányi Sándor arról is beszélt, hogy már most szinte minden feltétel adott a budapesti Bajnokok Ligája döntő megrendezéséhez, jó eséllyel a 2026-os finálénak lehet házigazdája a magyar főváros.
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke az M4 Sportnak adott interjúban azt mondta, az olasz szakembernek 2026. január 1-ig szól a szerződése, tehát a Nemzetek Ligájában és a világbajnoki selejtezőkön biztos, hogy ő vezeti a csapatot. „Olyan a szerződés, hogy el se tud menni, ha szeretne, akkor sem” – hangsúlyozta az MLSZ elnöke.

Írta a HVG

A Sport: Mindegy, hogy szerepel az Eb-n a magyar válogatott, Rossi akkor is marad a helyén bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.