Szaúd-Arábia: újabb Real Madrid ikon érkezhet az Al-Nassr együtteséhez! – sajtóhír

A The Athletic beszámolója szerint a Cristiano Ronaldóval fémjelzett szaúdi Al-Nassr a nyári átigazolási fronton a játékoskeret várható megerősítése mellet a klubvezetésben is sztárigazolásra készül.

(Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images)

A The Athletic úgy tudja, az Al-Nassr már fel is vette a kapcsolatot a Real Madrid és a spanyol válogatott korábbi klasszis középhátvédjével, Fernando Hierroval.

A páratlan játékos-pályafutást maga mögött tudó, majd Hierro egy évet másodedzőként a Real Madridnál (2014/15), vezetőedzőként pedig a Real Oviedónál (2016/17) eltöltő legendás hátvéd sportigazgatóként érkezne az Al-Nassr együtteséhez.

Hierro számára nem ismeretlen ez a poszt, hiszen a spanyol U20-as válogatottnál; a spanyol felnőtt válogatottnál; a Málaga együttesénél vagy a mexikói Chivasnál komolyabb tapasztalatokat szerzett már hasonló beosztásban.

Amennyiben igazak a The Athletic értesülései, Hierro utóbbi együttest hagyná el az Al-Nassr kedvéért, ahol az új idény előtt már tevékeny részt venne a csapat keretének kialakításában.

fociclub

A Szaúd-Arábia: újabb Real Madrid ikon érkezhet az Al-Nassr együtteséhez! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.