Tájékoztatás a tudatos lovas szülő képzésről

Tisztelt Lovas Szülők!

A Magyar Lovassport Szövetség új kezdeményezése a lovassportot választó gyermekek szülei számára,

a „Tudatos Lovas Szülő képzés”

Az a szülő, akinek gyermeke a lovaglást választotta sportjának, szinte lehetetlen, hogy csak a „medence partjáról” segítse és támogassa sportoló gyermekét.

Biztosak vagyunk benne, hogy minden szülő megtapasztalta amikor a ló a lábára lép, vagy éppen elszakít egy drága kantárt vagy kötőféket egy óvatlan pillanatban.  A képzés során nem csak a lovak viselkedésével és tartásával kapcsolatos ismereteket szeretnénk átadni, az előadásokon a lovassportolóval kapcsolatos sportágspecifikus pszichológiai ismeretekről is hallanak majd.

A képzésnek két modulja van. Az első modulban a Szövetség E-learing felületén online tesztek kitöltésének segítségével bővíthetik a lovakkal kapcsolatos tudásukat. A képzés második modulja az egynapos képzés, amit a Nemzeti Lovarda Tudásközpont épületében tartanak az előadók.

A képzés órarendje itt olvasható.

A képzés díja 40 000.- Ft, ami két szülő számára biztosítja a tanfolyamon való részvételt. A befizetés a Szövetség Ügyfélkapuján keresztül az „Online képzések, tanfolyamok” ikonra kattintva található.

A befizetés után a két szülő egy-egy hozzáférést (OXIX kód) kap az E-learning felülethez, ahol megkezdheti az elméleti tesztek kitöltését.

A gyakorlati képzésre való jelentkezés a https://www.rajtengedely.hu/ honlap segítségével a versenyekre való nevezéshez hasonlóan zajlik.

A tanfolyamon résztvevő szülők létszáma maximum 30 fő, ezért minél előbb jelentkezzenek az első képzésre, melynek időpontja: 2024. március 11. hétfő.

Órarend

Magyar Lovassport Szövetség